TV-anlegg

Sameiet har avtale med Get om levering av kabel-tv-tjenester og brebånd. Inkludert i felleskostnadene er kanalpakken Start og leie av Get box II hvor tv, telefoni, brebånd, modem og trådløs ruter er i en og samme boks. Get box II støtter ekstrem høye brebåndshastigheter. Fra boksen kan en også leie filmer, pause, spole og ta opp programmer, og boksen har lagringskapasitet på 140 timer. I kanalpakken Start ligger det 20 faste kanaler, 20 anbefalte valgfriekanaler og mulighet for legge til ytterligere 5 (OBOS fordel) uten kostnad. De 25 sistnevnte kanalene kan altså velges fritt; dette gjøres på Min side hos Get. Avtalen inneholder også Brebånd Kollektiv 5/5. Get tilbyr også kostnadsfri TV på iPad samt mobil styring av opptak via Get app. Get er også aktør på mobilmarkedet og som Get kunder får vi fri tale, fri SMS/MMS og store datapakker til gunstigpris.
 
Hvis du vil se andre hastigheter Get tilbyr på brebånd enn hva som inngår i avtalen kan du se Brebånd fra Get 
 
For spørsmål eller bestilling av ytterligere tjenester fra Get (kanaler, bredbånd, telefoni) kan du kontakte Get Kundeservice på telefon 02 123 eller på e-post/chat.
 
Gjennom vår forretningsfører OBOS får sameierne 15% rabatt høytalere, hodetelefoner og DAB-radio i Spaceworld Soundgardens butikker. Rabatten fås ved å vise OBOS medlemskortet i kassen. Gjelder ikke i nettbutikken eller i kombinasjon med andre tilbud.Hvis det er behov for flere Get-bokser for sameierne 40% rabatt på måndesprisen for en HD PVR boks. Rabatten gjelder ved bestilling av nye bokser og på veiledende priser. Logg inn og bestill på Min Get.
 
Sameiets husordensregler tilsier at man ikke kan ha egne antenner eller parabolantenner synlig montert på bygget eller terrassen.