TV-anlegg

Sameiet har kollektiv avtale med Telia om levering av kabel-tv-tjenester og brebånd til sameierne. Avtalen består av:

 -  TV & Strømming med 50 poeng, 20 faste kanaler, 20 anbefalte valgfriekanaler og mulighet for legge til ytterligere 5. De 25 sistnevnte kanalene kan altså velges fritt og kan gjøres på Min side hos Telia. Her kan du sette sammen din egen TV-pakke med kanalene og tjenestene du vil ha, https://www.telia.no/minside/tv

 - Brebåndshastighet på 100 Mbps som enkelt kan oppgraders til høyere hastighet ved å gå inn på Min side hos Telia og tegne egen tilleggsavtale med Telia,  

 - Tråløst brebåndsmodem

 - Leie av Teliabox som er liten og diskre, men bugner av teknologi. Her får du den kraftigste TV- og strømmeboksen på det norske markedet - med stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K. 

 

 Opptak og offline

Opptaksfunksjonen gjør at alt du tar opp, uansett på hvilken enhet, lagres automatisk i skyen. Alle opptakene du gjør i Telia Play på Telia box finner du igjen i Telia Play på nett-TV, mobil, nettbrett og Apple TV – og omvendt.

  • 500 timer opptak med skylagring
  • Ta opp så mye du vil samtidig
  • Behold opptakene så lenge du vil
  • Last ned opptak og se offline
 

Den enkelte sameier kan for egen kostnad bestille tilleggstjenester ved å inngå individuell avtale med Telia om dette.

 

Ved feil, ta kontakt med Telia kundeservice på telefon 92 40 50 50

 
Sameiets husordensregler tilsier at man ikke kan ha egne antenner eller parabolantenner synlig montert på bygget eller terrassen.