Hovedside

Velkommen til Herregårdsterrassen sameie!

Her finner du som beboer praktisk informasjon om sameiet, og gjerne nyttig informasjon om aktiviteter i lokalmiljøet.

I menyen til venstre kan du finne følgende:
  • Styre og stell gir deg informasjon om styresammensetning. I tillegg finner også informasjon om hvem som er våre kontaktpersoner hos vår forretningsfører OBOS.

  • Verdt å vite gir deg som beboer informasjon om husordensregler, vedtekter, protokoll fra årsmøtet og øvrig som det er viktig å vite som beboer i bygget. Du finner også informasjon om bestilling av nøkler til trimrom, vaskeri m.m.

  • Terrasseposten inneholder interne informasjonsbrev, som deles ut til alle beboere jevnlig. Siden ikke alle våre beboere er på nett, er det viktig å opprettholde skriftlig informasjon i papirform, samt å informere eiere som ikke bor i bygget.

  • Bestillingsskjemaer er siden der du finner enkle nedlastbare skjemaer for å bestille nøkler, skilt og annet som du har behov for, som styret skaffer på dine vegne. Send skjemaet til oss på e-post eller legg det i vår postkasse. 
Under Siste nytt finner du aktuell informasjon fra styret om det som foregår i sameiet, og evt. i området rundt oss.

Vi håper du setter pris på sameiets nettsted, og kommer med konstruktive innspill til sidene våre. Vi satser på å utvikle sidene jevnlig fremover, så følg med i tiden som kommer.
 
Husk at styret har egen e-postadresse som du kan benytte til spørsmål og innspill - adressen er: styret.herregardsterrassen@boligsameie.net